Ecochim - Vopsitorie

Vopsitorie

Vopsitorie Constanta - Servicii vopsitorie haine piele

Indiferent de tipul de piele din care este confectionata (neteda sau intoarsa – scamosata) gasim o solutie astfel incat haina dumneavoastra sa-si recapete stralucirea si aspectul “de nou”.

Primul proces tehnologic pentru haina dumneavoastra de piele va fi curatarea uscata in program automat folosind aditivi de culoare si emoliere. Astfel obtinem o piele curata si hidratata pe care putem sa o revopsim cu vopsele ecologice pe diverse tonuri de culoare , dar cu respectarea culorii de baza asfel incat pielea sa isi recapete culoarea, textura si luciul initial.

Mai mult de atat… revopsim haine de piele confectionate din mai multe culori ex. COSTUME DE MOTOCICLIST cu pastrarea culorilor initiale .

Sevicii vopsitorie textile

Revopsim textile cu vopsele ecologice astfel “pantalonii” preferati sa devina “noi”, iar “camasa” decolorata de “sotie” sa nu constituie un motiv de cearta.

Serviciul de revopsire textile se refera la refacerea aproximativa a culorii ininiale pierdute prin purtare si spalari repetate, in functie de uzura acestuia. Putem revopsi o gama larga de tesaturi ce contin in compozitie bumbac si combinatii de fibre artificiale.

NU revopsim : lana, matase naturala, acryl.

Revopsit tapiterii piele naturala

Masina dumneavoastra poate avea un interior reconditionat fara sa demontam nimic de pe ea. Astfel toate partile din piele naturala: scaunele, bancheta spate, tetiere, volan, schimbator de viteze, capitonajul usilor pot capata tenta de culoare originala in cel mai scurt timp. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne aduceti masina, iar de restul ne ocupam noi.

Stabilim ziua in care ne puteti aduce masina, iar seara veniti si o luati.

Deasemenea in cazul in care masina dumneavoastra este in reparatie capitala ne puteti aduce partile componente cu piele naturala separat iar la final le puteti monta deja revopsite.

Revopsim si alte articole tapitate cu piele naturala: canapele, fotolii, pernute, perne pentru barci, etc.

Revopsit incaltamninte, posete

Daca rezultatul curatarii nu reuseste sa ofere rezultatul corespunzator din cauza uzurilor, petelor mai vechi si/sau diferentelor de textura, avem solutia de reimprospatare a culorii si revopsirea.

Revopsirea produselor de marochinarie poate fi facuta strict pe articolele din piele naturala, indiferent de tipul de piele din care sunt confectionate (piele neteda sau intoarsa – scamosata).

Pentru informatii suplimentare despre serviciile noastre, accesati pagina “Servicii”.

Dezvoltat de TĂTARU BOGDAN