Ecochim - Curatatorie

Curatatorie

curatatorie constanta

Curatatorie Constanta - Curatarea uscata (dryclean) sau umeda (wetclean)

Curatarea uscata (dryclean) sau noua tehnologie ecologica (wetclean) ne permite sa protejam hainele dumneavoastra de fenomenele neplacute, decolorare, migrarea culorilor, strangerea fibrelor sau “intratul la apa”.

Tehnologia de curatare uscata presupune spalarea articolelor de imbracaminte in solventi speciali cu detergenti specifici si NU FOLOSESTE APA!
Tehnologia ecologica de curatare umeda (wetclean) este ultima noutate in domeniu si presupune spalarea cu apa si detergenti biodegradabili in utilaje profesionale speciale cu programe si actionari specifice.

Astfel va oferim cel mai sigur mod de a curata hainele fara a le deteriora. Mai mult de atat PETELE indiferent de natura acestora (cafea, vin, grasime, vopsea, fructe , pix, etc) sunt eliminate.

Procedeele de uscare si finisare sunt foarte importante pentru pastrarea integritatii fibrelor hainelor dumnavoastra. Uscarea profesionala utilizand control de temperatura si umiditate garanteaza moliciunea si dupa caz volumul (ex. Geci umplute cu fulgi). Finisarea prin calcare pe masa profesionala suflanta-absorbanta sau finisarea pe manechin face diferenta si redefineste tinuta.

Operatorii nostri vor analiza si vor respecta intotdeauna specificatiile de pe etichetele hainelor dumneavoastra, astfel incat chiar si dupa curatari repetate hainele sa arate ca noi.

Curatat incaltaminte, posete

Stim ca orice nou sezon vine cu modele noi si culori in tendinte dar avem si modele preferate, confortabile, versatile pe care le purtam cu placere ani la rand.

De aceea venim in intampinarea dumneavoastra cu un serviciu aditional curatatoriei clasice: curatarea produselor de marochinarie – incaltaminte si posete din piele naturala (neteda sau intoarsa – scamosata), piele ecologica, textil sau combinatii ale acestora, genti de voiaj, laptop, huse de telefon, tableta, curele, portofele, etc.

Curatarea se face cu produse profesionale specifice “la rece” sau in cicluri automate mecanizate in functie de complexitate si grad de murdarie, dar cu respectarea prioritatii in protejarea culorilor si/sau accesoriilor.

Servicii de curatare haine din piele naturala

Articolele din piele naturala se curata uscat in programe automate specializate utilizand aditivi pentru fixarea culorilor si emolierea pielii astfel incat hainele sa-si pastreze calitatile.

Pentru articolele din piele naturala functioneaza foarte bine principiul “NU INCERCATI ASTA ACASA!”

Pentru articolele din piele delicate si pentru cele la care producatorul a interzis curatarea uscata din diferite motive, avem si solutii de curatare profesionala “la rece”.

Astfel incat indiferent de tipul de piele (neteda sau intoarsa – scamosata) hainele dumneavoastra din piele isi vor pastra textura si culoarea initiala, iar daca uzura, petele mai vechi sau diferentele de textura ne impiedica sa obtinem rezultatul dorit, avem solutia de reimprospatare a culorii si revopsirea.

Pentru informatii suplimentare despre serviciile noastre, accesati pagina “Servicii”.

Dezvoltat de TĂTARU BOGDAN