Ecochim - Despre noi

Despre noi

Infiintare

SC ECOCHIM SRL s-a infiintat in anul 1997, avand ca obiect de acivitate – spalarea, curatarea si vopsirea textilelor si blanurilor, atunci cand pe piata Constantei nu existau decat spalatorii „de stat”. Inceputul a fost anevoios in ciuda tehnologiei moderne de care dispuneam la momentul respectiv.

Cum am evoluat?

Treptat am reusit sa trecem peste dificultati si sa cream o firma recunoscuta pe piata pentru seriozitate si calitatea serviciilor. Prima spalatorie a fost pe Bd. 1 Decembrie – curatatorie care functioneaza si in prezent. Apoi au urmat puncte de colectare in cele mai importante zone ale Constantei.

Noi sedii deschise

In 2009 am ne-am decis sa mai deschidem un nou punct de lucru in City Park Mall of Constanta, curatatorie pe care am deschis-o inca de la inaugurarea mall-ului.

De asemenea in acelas an, in trimestrul al III-lea am mai deschis o noua curatatorie, in Tomis Mall.

Curatatoria din VIVO Mall

Am continuat dezvoltarea noastra profesionala, prin deschiderea unui nou punct de lucru in Centrul Comercial VIVO. Aceasta curatatorie functioneaza inca de la deschiderea acestui centru comercial.

Noi stam la dispozitia clientului si oferim servicii de curatatorie, spalatorie, vopsitorie, dar si cu servicii de croitorie, retus.

Echipa noastra

In acest an am mai deschis si punctul de lucru din Centrul Comercial Cora Bratianu.

SC ECOCHIM SRL a ajuns, in momentul de fata, o echipa formata din oameni pregatiti profesional si cu experienta in domeniu. Echipa este deschisa la tot ceea ce inseamna „nou” si e gata sa imbine experienta cu noile tehnologii. Managementul societatii este asigurat de persoane cu pregatire economica si tehnica de specialitate, ceea ce a dus la o crestere semnificativa a cifrei de afaceri anuale si la o continua dezvoltare.

Servicii de calitate si practici ecologice

Misiunea noastra este de a asigura servicii de calitate prin atentia acordata detaliilor, servicii ireprosabile pentru clienti si practici ecologice.
Scopul serviciului de curatatorie Ecochim este de a simplifica viata clientilor nostri, economisind timp si energie pretioasa in cea mai ecologica maniera. Oferim servicii de curatare chimica premium fara a utiliza solventi chimici toxici. Am realizat acest lucru prin dezvoltarea continua a afacerii noastre, prin investitii semnificative in echipamente profesionale.

Spalam Covoare si le spalam bine!

Firma noastra va ofera servicii de spalare in profunzime a covoarelor si mochetelor.
Folosim doar solutii profesionale de curatare a covoarelor si echipamente moderne precum: desprafuitor, linie automata profesionala pentru spalat covoare/mochete, detergenti special conceputi pentru spalarea covoarelor, solutii pentru curatarea petelor de pe covoare si centrifuga pentru stoarcerea acestora.
Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati! Noi venim si preluam covoarele dvs, le spalam si vi le returam curate si parfumate.

Nu ne oprim aici

Utilajele aflate in dotarea SC ECOCHIM SRL sunt de ultima generatie, ceea ce face posibil ca procesul de curatare, spalare, uscare si calcare sa atinga cele mai ridicate standarde de calitate si eficienta.
Rezultatele obtinute de SC ECOCHIM SRL au condus la premierea societatii noastre cu locul I in Topul Firmelor, de catre Camera de Comert Constanta, la categoria „prestari servicii catre populatie”. Scopul nostru este imbunatatirea calitatii si largirea permanenta a gamei de servicii oferite.

Premii obtinute de SC ECOCHIM SRL

20 de ani de activitate

50 000+
Articole spalate
50
Masini de spalat
10 000
Articole calcate
50 000+
Clienti multumiti

Fa cunostinta cu fondatorul

curatatorie chimica ecologica

Rezultatele obtinute de SC ECOCHIM SRL au condus la premierea societatii noastre cu locul I in Topul Firmelor de catre Camera de Comert Constanta la categoria „prestari servicii catre populatie”.
Scopul nostru este imbunatatirea calitatii si largirea permanenta a gamei de servicii oferite.

Cristian Ionescu – Manager general

Dezvoltat de TĂTARU BOGDAN