Ecochim - Curatatorie covoare Constanta

Curatatorie covoare Constanta

COMENZI TELEFONICE:

Incepand cu anul 2017, Ecochim Constanta vine in intampinarea clientilor sai cu un nou serviciu si anume, curatarea si spalarea covoarelor.

Orice alegere vei face, tine cont ca vom stabili impreuna cand venim sa-ti colectam covoarele de acasa sau de la birou, cand ai nevoie de ele sau cand doresti sa le primesti inapoi.
La colectare reprezentantul Ecochim iti va emite un bon de comanda tipizat cu datele noastre de identificare fiscala, completat cu articolele pe care ni le predai pentru procesare, cat si numarul acestora.
Vei primi un sms cu suma de plata pentru procesare si bineinteles ca la initierea comenzii iti vom spune preturile articolelor tale conform promotiilor in derulare sau listei de preturi afisate pe site.
Plata o vei face la primirea comenzii in baza bonului fiscal dupa ce verifici articolele primite.

Preturi curatare covoare colectate de noi

Fibre sintetice

Covoare fibre sintetice

PROMO – 13 lei/mp

Fibre naturale

Covoare lana

PRET – 14 lei/mp

Covoare matase

PRET – 14 lei/mp

Preturi curatare covoare aduse la hala de dumneavoastra

Fibre sintetice

Covoare fibre sintetice

PROMO – 13 lei/mp

Fibre naturale

Covoare lana

PRET – 12 lei/mp

Covoare matase

PRET – 12 lei/mp

Spalatoria ecologica Ecochim, va garanteaza livrarea covoarelor dumneavoastra, in termen de 24-48h.

Pasii urmati pentru curatarea covoarelor:

Pentru ca vrem sa avem clienti multumiti, noi am ales pentru curatarea covoarelor dumneavoastra, elemente definitorii de tehnologie moderna, care sa ne permita rapiditate si care sa asigure o calitate incontestabila.

Procesul de spalare al covoarelor este unul complex si se desfasoara in urmatoarele etape:

DESPRAFUIREA

Inainte de spalarea propriu-zisa a covorului, acesta trece prin etapa de desprafuire in profunzime a covoarelor, cu ajutorul unui echipament profesional, dotat cu sistem de vibrare si absorbtie a prafului. Aceasta etapa este esentiala, intrucat covorul va fi spalat fara particule de praf, de par, sau scame, care ar putea intra in tesatura covorului prin spalare.

SPALAREA CU CLATIRE 1

Urmeaza etapa de spalarea a covoarelor, care se realizeaza cu ajutorului unui tren de spalat, dotat cu perii, care actioneaza simultan. Exista posibilitatea de a se regla presiunea cu care lucreaza periile; la covoarele cu un grad de murdarie mai mare se aplica o presiune mai mare la periere pentru o curatare cat mai buna a acestora. Detergentii pe care il folosim, sunt de inalta calitate. Acestia nu contin inalbitori sau agenti de albire si nu ataca culorile covorului.

Dupa operatiunea de spalare a covoarelor, are loc etapa de clatire preliminara cu jet continuu de apa, pentru indepartarea detergentului ramas in tesatura.

CLATIRE 2

Dupa eliminarea detergentului din covoare, este necesara o noua clatire, la care se utilizeaza balsam si neutralizant, ce elimina si evita acumularea electricitatii statice pe fibrele naturale si sintetice si confera o senzatie placuta de prospetime si finete a covoarelor.

Cantitatea de detergent si balsam se poate regla in functie de gradul de murdarie al covoarelor.

CENTRIFUGARE

Dupa cele 2 etape, spalare si clatire, covoarele sunt introduse in centrifuga. Aceasta are o viteza de peste 1000 rotatii pe minut si elimina peste 95% din apa existenta in covoarele spalate. Centrifuga nu doar usuca covoarele, ci fixeaza si culorile in tesatura.

Daca se trece peste aceasta etapa, in procesul de curatare al covoarelor, exista posibilitatea migrarii culorilor din covor si de asemena procesul de uscare va fi unul indelungat.

De retinut faptul ca un covor care sta mult timp in stare umeda, va prinde un miros urat, iar fibra poate fi afectata de mucegai.

USCARE IN MEDIUL CONTROLAT

Aceasta etapa este facuta in mod controlat, urmarind temperatura si umiditatea, cu ajutorul unui computer. Camera de uscare speciala este dotata cu generatoare electrice de caldura, debitul de aer si ventilarea sunt controlate, creand conditii optime pentru uscarea covoarelor, evitandu-se aparitia mirosurilor neplacute sau afectarea tesaturii.

FINISARE

Dupa ce s-au uscat in intregime, covoarele sunt scoase din camera de uscat si sunt duse la masa de finisat covoare. Aici ele sunt periate si aspirate, cu aparaturile din dotarea mesei de finisat, iar la sfarsit sunt parfumate. In acest mod sunt eliminate toate scamele si firele de par din tesatura, rezultand covoare curate si cu un miros placut, gata de livrare.

REZULTATUL FINAL

Scopul nostru este sa va oferim servicii de spalare covoare care sa va satisfaca nevoia de igienizare si improspatare a casei dvs. si in felul acesta sa deveniti clientul nostru pe viata. Nu ezita sa ne contactezi !

Dezvoltat de TĂTARU BOGDAN